5 skäl för bönder att börja producera gårdsisglass från koens mjölk

Ved Gårdsis har du kommet til rett sted hvis du leter etter en ny måte å utvide virksomheten din på. Vi på Gårdsis har over 25 års erfaring med å produsere iskrem av vår egen kumelk. Vårt ekspertteam har erfaring med samarbeid med melkebønder og fruktbønder av ulike størrelser. Dette betyr at du drar nytte av vår kunnskap og erfaring når du begynner på Gårdsis-konseptet. Men hvorfor bør du velge Gårdsis-konseptet? I denne bloggen vil vi gi deg 5 grunner til hvorfor du også bør velge produksjon av Gårdsis. Fortsett å lese for å finne ut mer og be om en gratis demo i dag!

1. Bred støtte fra erfarne konditorer

Når du bestemmer deg for å starte med Gårdsis-konseptet, er du ikke alene. Våre eksperter har over 25 års erfaring med iskremproduksjon. I den innledende fasen av produksjonsprosessen vil du få intensiv støtte fra våre eksperter. Teamet hjelper deg med den komplette oppsettet av produksjonsprosessen. For eksempel tilbyr vi opplæring og hjelper deg med å sette opp produksjonen din. Selv om du har spørsmål under produksjonen av Gårdsis, kan du alltid kontakte vår support hotline.

Unterstützung-erfahrener-Eismacher-auf-dem-Bauernhof-Eis

2. Mer lønnsomhet for ditt selskap

Gårdsis-konseptet er ikke bare et bevist konsept for eksisterende produsenter, men bringer også inn mer inntekt for ditt selskap. På grunn av den varierende prisen per kilo melk, er det vanskelig for deg og mange andre melkebønder å oppnå stabile inntekter. Denne usikkerheten setter ofte gårdens fremtidige muligheter i fare. Med produksjonen av Gårdsis har du en ny mulighet til å generere inntekter og gi gården din en stabil og sikker fremtidsutsikt. Fordi Gårdsis gir flere inntekter per kilo melk enn melken i seg selv.

produktionsraum-gewinn-unternehmen-eis-cream

3. Et merke som er bredt kjent og respektert over hele Europa

I over 25 år har produksjon av Gårdsis vært vår lidenskap. I løpet av denne tiden har vi bygget opp et merke som nå selges i mer enn 19 land. Når du blir en produsent av Gårdsis, støtter vi deg ikke bare i produksjonen, men du drar også nytte av kjennskapen til merkevaren Gårdsis. Dette gjør det enklere å nå ut til andre distribusjonskanaler som restauranter og supermarkeder.

Berühmt-ausgezeichnetes Marken-Europa-Bauernhof-Eis

4. Tilgang til over 950 oppskrifter og iskremprodukter

Våre produsenter har tilgang til den omfattende kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom årene. Dette inkluderer opplæring av våre eksperter og støtte til oppsett av produksjonslokaler, men ikke bare det. Du får også tilgang til over 950 ulike iskremoppskrifter for å produsere din egen Gårdsis. Har du ideer til nye smaker eller andre produkter? Ta kontakt med oss, så vil vi gjerne utforske utviklingsmuligheter sammen med deg!

950-Empfänge-Bauernhof Eiscreme

5. Risikofordeling takket være ulike produkter

En av de største fordelene med Gårdsis er risikospredning for selskapet ditt. Vanligvis er du avhengig av avkastningen på melken din, som bare har gått ned de siste årene. Med produksjonen av Gårdsis får du ikke bare et nytt produkt, men du åpner også flere nye salgskanaler der du kan selge Gårdsis, som restauranter, supermarkeder eller din egen isbil.

 

risikostreuung-vielfältige-erzeugnisse-kuh

Er du nysgjerrig på mulighetene med Gårdsis eller ønsker du mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss, så vil vi gjerne besøke deg.