skip to Main Content

Løpende støtte

Støtte

Å starte et iskremselskap starter med en god forretningsplan

Å starte en Gårdsisvirksomhet har blitt gjort enkelt med Gårdsiskonseptet. Kunnskapen til våre eksperter garanterer omfattende støtte for iskremprodusenter.

Når du gjør markedsundersøkelser, er det greit å ta hensyn til utgangspunktet til en startbedrift, men det er enda viktigere å finne ut hva slags muligheter suksessen til Gårdsiskonseptet har i målområdet. På grunn av dette starter vi med å utarbeide en omfattende forretningsplan. Takket være mange års erfaring vet vi hvor det finnes muligheter og råder selskapet til å ta de riktige valgene.

Støtten som er inkludert i konseptet starter helt i begynnelsen. Vi hjelper det nye selskapet med å utarbeide en omfattende forretningsplan, som gjør at produsenten kan få et klart bilde av hva han kan forvente av sin iskremvirksomhet.

Det er raskt klart hvor mye du kan tjene med en god gjennomføring. Vi er også med på dette.
Meillä on ilo esitellä mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnallasi
Meillä on ilo esitellä mitä voit ansaita omalla jäätelöliiketoiminnallasi
En godt utarbeidet forretningsplan er en forutsetning for å lykkes. Det nyter både iskremprodusenten og konseptleverandøren godt av. En forretningsplan hjelper også med å skaffe finansiering og subsidier.

Våre eksperter hjelper til med forretningsdrift

video
play-sharp-fill
Skal du snart lage Maatalo-is av melken fra dine egne kyr

Å starte en iskremvirksomhet er det første trinnet. Neste steg er å styre selskapet godt og gjøre driften lønnsom.
På dette tidspunktet kan du stole på støtte fra Gårdsisen. Konseptet inkluderer ulike treninger. Vi trener Gårdsisprodusenter på stedet uten ekstra kostnad. På denne måten lærer produsenter alt de trenger å vite for å lykkes. Først lærer vi hvordan man lager iskrem som oppfyller kravene til mattrygghet. Det viktigste er selvfølgelig hygiene.

Vi tilbyr deg detaljert informasjon om produksjonen av alle iskremprodukter. Etter treningen kan du lage din egen is.

Vår matekspert tar seg av produktmerking og spørsmål knyttet til ernæringsmessige verdier. Vår kokk mottar gjerne nye lokale oppskriftsideer. Har du et nytt smaksforslag i tankene? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Vår kunnskap

Vi har mange års erfaring i det europeiske iskremmarkedet og takket være det kan vi tilby sterk støtte for iskremsalg. I vår markedsopplæring forklarer vi steg for steg hvordan nykundeanskaffelse skjer og hvordan bedriften lykkes. Hvis produsenten trenger ekstra støtte, er den tilgjengelig gratis. Gårdsiskonseptet inkluderer ikke årlige lisensavgifter.

Vårt merke har mottatt en rekke priser og er viden kjent i Europa.

Profesjonell støtte

Ekspertene våre er tilgjengelige på hverdager fra 10:00 til 17:30.

 

Vår nettbutikk er åpen 24 timer i døgnet

Det er enkelt å bestille produkter gjennom vår nettbutikk 24/7. Legger du inn en bestilling før: 12:00, sender vi den samme dag. Ice Delite BV betaler for frakt av råvarer i hele Europa.

Gratis markedsføringsstøtte

Markedssjefen vår besøker Gårdsisprodusenter gratis og forklarer hvordan du kan få flere kunder.

Gratis resepttjeneste

Vår kokk diskuterer gjerne utviklingen av nye smaker. Dette er en gratis tjeneste for konseptbrukeren.

Back To Top