Skip to content

Melke-, bær- og fruktfarmer er vellykkede

Tuottajat

Melkebruk og bærprodusenter har suksess

Våre kunder er hovedsakelig melkebruk og bærprodusenter. Både små og store gårder drar nytte av vårt globalt kjente merkevare Gårdsis støtten fra våre eksperter og våre unike oppskrifter.

Melkebønder kan utvide sin virksomhet ved å lage iskrem av sin egen gårds melk og våre råvarer ved å følge de patenterte oppskriftene til Gårdsis. Oppskrifter utviklet fra lokale spesialiteter er også tilgjengelig.

Bær- og fruktprodusenter kan starte som Gårdsisprodusenter ved å kombinere bærene, fruktene, våre råvarer og melk og fløte fra en lokal melkegård. Vårt utvalg inkluderer mer enn 800 appetittvekkende smaker. Om nødvendig utvikler vi nye regionale oppskrifter fra lokale spesialiteter.

Størrelsen på gården eller antall kyr spiller ingen rolle. Selv små gårder har suksess som produsenter av Gårdsis. Hundrevis av gårder i Europa produserer helt naturlig Gårdsis produsert på sine egne gårder, av melk fra sine egne kyr og fra lokale frukter og bær!

Tror jeg Gårdsisprodusenten?

 

 

 

 

Min melk, min fremtid som Gårdsisprodusent!

Suksesshistorier til våre kunder

Vi bruker kun naturlige råvarer

I 2010 utvidet selskapet vårt med en iskremkiosk. Gårdsis er laget av melk og fløte fra våre egne kyr. Sorbet-isen bruker naturlige ingredienser og frisk frukt. Det er et rom utstyrt for å lage iskrem, og isen er laget i henhold til HACCP-standarder.

Ni restauranter på to uker

Da vi startet markedsføringsaktivitetene våre fikk vi ni restauranter som kunder de to første ukene, og antallet har vokst voldsomt. I tillegg til restauranter, selger flere markeder også isen vår. Den avsidesliggende beliggenheten til gården vår har ikke påvirket suksessen til selskapet vårt, og vi er veldig glade for det.

Jeg ble umiddelbart spent

Jeg så en annonse for det nederlandske selskapet Boerderij Ijs i en avis. Jeg reiste til Nederland for å motta prisen Årets unge bonde og bestemte meg for å kontakte selskapet på samme tur. Jeg så utstyret og produksjonen og returnerte til Waterford, Irland full av entusiasme. Slik ble Baldwin’s Farmhouse Ice Cream født.

Iskrem er gøy å lage!

Forhandlere er også entusiastiske over konseptet vårt

Gårdsiskonseptet er interessant for forhandlere, spesielt i markedsområder som ennå ikke har en Gårdsisprodusent. Generelt har forhandlere utmerket regional kunnskap. Dette kombinert med vårt unike iskremkonsept er en vellykket ligning.

Gårdsiskonseptet er lett å selge. Det er et altomfattende markedsførings- og produksjonskonsept for å starte en iskrembedrift.

Back To Top