Mange melkebønder har gått foran deg

Suksess for melkebønder og fruktdyrkere

En betydelig andel av våre kunder er både melkebønder og fruktdyrkere. Uansett om du har en liten eller stor gård, tilbyr Farm Ice Cream globalt anerkjente varemerker, omfattende støtte og unike oppskrifter som kan sikre din suksess.

Melkebøndene har fått innpass på nye markeder ved å produsere deilig iskrem med melk fra egne kyr og våre kvalitetsråvarer, basert på IceDelites velprøvde oppskrifter. De tilsetter ofte lokal frukt for å gi smakene en ekstra dimensjon.

På samme måte kan fruktbønder kombinere frukten sin med fløte og melk fra lokale melkebønder, sammen med våre råvarer av høy kvalitet. Med over 700 tilgjengelige smaker finnes det noe for enhver smak, og vi er klare til å utvikle skreddersydde smaker basert på dine lokale råvarer.

Mange entreprenører har gått foran deg!

Det spiller ingen rolle hvor stor gården din er eller hvor mange kyr du har. Gårdsiskonseptet er tilgjengelig for både små og store bønder. Mange bønder over hele Europa har allerede oppnådd økonomisk suksess ved å produsere deilig, hovedsakelig naturlig gårdsis og sorbet med melk og frukt fra egen gård eller fra nærområdet. Det er viktig å merke seg at dette ofte støttes av offentlige instanser.

Er du den neste suksessrike gårdsisprodusenten? Vi er klare til å hjelpe deg på veien mot å produsere deilig gårdsis!

Produsenter

|
''Førsteklasses is og et virkelig godt resultat''
|
"Vi har vært svært fornøyde i mer enn 10 år"
|
"Håndlaget iskrem til en messe"
|
"Når iskrem blir til penger"
|
"Fremtiden er sikret for neste generasjon"
|
"En god og lønnsom investering"
|
"Flott arbeid som er veldig godt betalt"
|
"Fantastisk produkt laget av vår egen melk"

Hva kundene våre sier om gårdis

Vi bruker hovedsakelig naturlige ingredienser

I 2010 ble gården utvidet med et iskremutsalg. Gårdsisen lages av melk og fløte fra gårdens egne kuer. Det brukes hovedsakelig naturlige ingredienser, og til sorbetisen brukes frisk frukt. Det er innredet et eget rom til dette formålet, og iskremen tilberedes i henhold til HACCP-standarder.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Jeg ble umiddelbart begeistret

Jeg så en annonse for det nederlandske selskapet Farm Ice Cream i avisen. Da jeg var på vei til Nederland for å motta prisen «Årets unge bonde», bestemte jeg meg for å kontakte selskapet. Jeg fikk se utstyret og produksjonen, og returnerte til Waterford i Irland full av entusiasme. Slik ble Baldwin’s Farmhouse Ice Cream født.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Opprett en avtale umiddelbart

Er du spent på hva konseptet vårt kan bety for bedriften din? Ta kontakt nå umiddelbart.